За нас

За нас

Какво е Кеш Пойнт?

Кеш Пойнт е небанкова финансова институция, която предлага разнообразие от кредитни продукти и финансови услуги на своите клиенти. Тя е част от международния финансов холдинг MVFinance, който обединява и развива компании, работещи в областта на потребителското кредитиране в Европа. До момента холдинга оперира и предоставя финансови услуги на шест европейски пазара: България, Македония, Румъния, Испания, Босна и Херцеговина и Република Молдова. През следващите няколко години се очаква финансовата група да разшири обхвата си като добави 4 нови държави на своята европейска бизнес карта.

Кеш Пойнт работи с ясни и прозрачни условия, осигурявайки достъп до лесно финансиране. Динамичността на кредитния пазар налага фирмата непрестанно да усъвършенства и развива продуктите и услугите си. Коректността и доверието са в основата на взаимоотношенията между Кеш Пойнт и всеки клиент. Амбицията на компанията е да бъде най-предпочитания източник за финансови услуги чрез изграждане на развита търговска мрежа в цялата страна.

Кои сме ние?

Кеш Пойнт отваря врати през 2021 година. В екипа си фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит във финансовия сектор. Благодарение на това, компанията има възможността да предложи на своите клиенти и служители добри условия, коректно отношение и индивидуален подход към всеки. По отношение на клиентите Кеш Пойнт се стреми да предлага разнообразни финансови решения, включващи услуги като потребителски кредитиране, ипотечно кредитиране, застраховки на кредити, плащане на сметки и др. По отношение на служителите си държи на експертното обучение - всеки член на екипа минава въвеждащо обучение, за да бъде подготвен за професионално и качествено обслужване на клиентите. Мениджмънтът на Кеш Пойнт е на разположение за съдействие на своите служители през цялото време и се грижи за тяхното професионално развитие.

Нашата мисия

Кеш Пойнт предлага разнообразни финансови решения на максимален брой хора.

Нашата визия

Модерните ни офиси в цялата страна предоставят високо ниво на обслужване, защото клиентите са най-важни за нас.

Нашите ценности

Отговорност и грижа към клиенти и служители, за да изградим дългосрочни отношения.